Namų dekoras: 9 būdai atnaujinti namus meno kūriniu

Visi norime kaip nors atsinaujinti, ką nors pakeisti. Tikriausiai sutiksite, kad geriausia pradėti nuo aplinkos, kurioje praleidžiame daugiausiai laiko - nuo namų. Mes galime patikinti, kad niekas neatnaujina namų taip, kaip naujas meno kūrinys, o perskaitę šį straipsnį sužinosite, kad menas gali ne tik papuošti namus, bet ir būti naudingas!

1. Jei neturite lovos galvūgalio, nebėda. Virš lovos pakabinta ramių atspalvių abstrakcija ar didelė nuotrauka su peizažu taps nauju dėmesio centru, o kambarys atrodys labiau išbaigtas.

Brittany Ambridge for Domino)
Nuotrauka Brittany Ambridge, Domino

2. Norite paslėpti ant sienos pakabintą televizorių? Mes siūlome jį uždengti paveikslu (ypač tinka diptikas) ar įrėminta reprodukcija. Kai televizorius neįjungtas, į paveikslą žiūrėti daug maloniau.


(Nuotraukos iš Hometalk)

3. Norite truputį atsinaujinti, bet nenorite išlaidauti? Senas lentynas nesunkiai atnaujinsite išklijavę jas patinkančiais tapetais arba labai kokybišku dovanų pakavimo popieriumi. 


(Nuotrauka iš Hometalk)

4. Tiems, kurie turi daugybę šeimos ar atostogų nuotraukų ir aukštas lubas, siūlome išmėginti štai tokią meno instaliaciją! Jums reikės tik skaidraus valo ir nedidelių, medinių skalbinių segtukų.


(Nuotrauka: Martha Stewart)

5. Niekada nesigailėsite senas vonios spintelės dureles pakeitę paveikslu. Jums tereikia įsirėminti mėgstamą nuotrauką ar reprodukciją ir pritvirtinti ją prie vyrių.


Iš 4 men 1 lady

6. Ant vyrių pakabintas paveikslas taip pat gali tapti puikia slėptuve:


Iš Country Living

7. Už sofos ar darbo stalo auga laidų džiunglės? Paverskite jas meno instaliacija. Tvarka ir menas viename.


Iš Homedit

8. Štai pavyzdys, kaip didelis paveikslas gali tapti širma ar net durimis, skiriančiomis erdves. Jei tokio dydžio paveikslas pasirodys per brangus, ant slenkančių spintos ar kambario durų galite užklijuoti didelę reprodukciją ar foto tapetą.


Iš Eclectically Vintage

9. Jokiu būdu nepamirškite virtuvės. Jei šioje patalpoje praleidžiate daug laiko, vadinasi, joje turi būti gera. Paprasčiausias būdas atnaujinti virtuvę, geriausiai matomoje vietoje pakabinti mėgstamo paveikslo reprodukciją ir apsaugoti ją nuo garų ir drėgmės organiniu stiklu.


Iš: Sarah Richardson Design