Mūsų patarimai, kaip išrinkti meno kūrinį dovanų

Reta dovana bus įsimintinesnė nei meno kūrinys, tad išrinkdami tokią dovaną brangiam žmogui ar vertinamam kolegai neabejotinai parodysite, kad jums tas žmogus labai daug reiškia.

Jums tereikia gerai pagalvoti, kuo dovanos gavėjas yra išskirtinis ir tikrai išrinksite nuostabią dovaną visam gyvenimui. Be to, menas – labai asmeniška ir unikali dovaną, kurią gavęs žmogus pasijus išties ypatingas. Kadangi meno kūrinys niekur nedings, jus visada sies šis ypatingas ryšys.

Beje, jei jau purtote galvą, išduosime paslaptį, kad menas – nebūtinai brangi dovana. Grafikos darbą galima įsigyti už mažiau nei 50 eur, o tapybos darbą iki 100 eur. Siūlome pasižvalgyti po mūsų kuruojamą kolekciją „Rinktiniai paveikslai iki 250 eur“. Taip pat galite pasinaudoti mūsų galerijos kainos filtru.

Jeigu jaučiatės šiek tiek pasimetę ir nežinote, nuo ko pradėti, štai keli mūsų patarimai:

1. Pagalvokite, kaip atrodo žmogaus namai ar biuras

Ar jam labiau patinka tai, kas neutralu, ir minimalistinis interjeras, ar eklektiškas, su senovinėmis detalėmis ir blusų turgaus radiniais? O gal jis – nepagydomas romantikas? Asmeninis žmogaus stilius ar mėgstamos spalvos neretai gali užvesti ant kelio.

Romantikams rekomenduojame Genutės Burbaitės darbus. "Skrendantis Angelas" 115 eur

Eklektikos mėgėjams patiks Elgės Colucci darbai. "Insomnia" 1635 eur

Modernaus meno gerbėjai vertina jaunos menininkės Gios Ram darbus. "She.No:51" 465 eur

2. Pagalvokite, ką šis žmogus mėgsta veikti laisvalaikiui, kas yra jo aistra

Banglenčių sportą dievinančiam draugui tikrai patiks marinistinis peizažas, o užkietėjusiam žygeiviui – erdvę praplečiantis peizažas. Galbūt jūsų mylimas žmogus mėgsta šokti? Ieškokite paveikslo su šokėjų figūromis ar instrumentais mūsų kolekcijoje „Muzika ir šokis“. Ar jis turi mėgstamą miestą? Galbūt kuris lietuvių dailininkas yra jį nutapęs?

Keliautojams patinka Rolando Mociūno miestų vaizdai. "Venecija" 285 eur

Gamtos mylėtojas įvertins Ritos Medvedevienės peizažą "Saulėtekis virš Neries". 123 eur

Ievos Stoškienės grafikos darbai - tikras džiaugsmas elegancijos ir grakštumo gerbėjams. "Šokėja" 105 eur

3. Kartais mažiau yra daugiau

Mažesnis darbas suteikia daugiau pasirinkimo galimybių, kur jį kabinti. Net jei namuose nėra laisvų sienų, tikrai yra lentyna ar stalelis prie lovos, kurį papuoštų meno kūrinys. Atsirinkti mažesnius darbus galite pasinaudoję mūsų dydžio filtru.

Mažas, bet ekspresyvus Vilmos Vasiliauskaitės peizažas pagyvins bet kurį interjerą. "Baltoji gulbė" 150 eur

4. Nepamirškite, kad menas – vertinga ir ypatinga dovana bet kokio amžiaus žmogui.

Vienas mūsų klientas kiekvienais metais sūnui padovanoja kylančio, jauno menininko darbo. Tokiu būdu jis ne tik dovanoja sūnui meno kolekciją, bet ir paremia jaunus menininkus. Tai dviguba dovana!

Jaunų autorių darbus rasite kolekcijoje „Jauni ir talentingi“.

Sigitos Dabulskytės akvarelė "Peizažas" 51 eur

Labai įdomia technika atliktas Monikos Požerskytės darbas "Nature morte nr. 5". 105 eur

5. Galerijos dovanų kuponas

 Jei vis dar manote, kad išrinkti paveikslą tiesiog per sunku, paprasčiausiai padovanokite kuponą, išrašytą norimai sumai. Dailia rašysena asmeniškai užrašytas kuponas galios visus metus!