Iliuzinė ožka

Technika: Akrilas, drobė
Dydis: 40x40 cm
Galerija Paveikslai.lt
Paruoštas kabinti ant sienos
Rekomenduoja laimingi klientai

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Autorius

Tapyti pradėjau visai netikėtai. Namuose trūko vandentiekio vamzdis, teko imtis taisymo darbų. Beieškant detalių, akis užkliuvo už parduodamų akrilinių dažų dėžutės. Staiga kilo noras prisiminti, ką reiškia reikšti savo mintis per kūrybą. Vos pradėjęs tapyti sunkiai pajėgiau atsiplėšti. Vis daugiau minčių ir vaizdinių kilo, kuriuos norėjosi kuo greičiau įamžinti ant drobės. Trūkęs vamzdis ne tik paleido vandenį ant grindų, bet ir kūrybinį polėkį į pasaulį.

Tapyboje atrandu galimybę parodyti ne tik pasaulio spalvas ir grožį, bet ir įvairias situacijas. Paveikslo vaizdas dažniausiai užklumpa labai spontaniškai, todėl ir vaizduojami įvykiai gali pasirodyti netikėti. Neretai atsiranda neįprasti veikėjai ar jų neįprasti veiksmai.

Spontaniškumas aplanko ir kuriant. Pažvelgus į dar nebaigtą darbą žaibiškai atskrieja mintis pridėti ar pakeisti jo dalis, o kartais ir visą mintį. Todėl galima sakyti, kad paveikslai tapo patys save, nuolat kinta ir nesustoja mainytis iki kol parašau jų pavadinimą.

Paveikslus pasirašinėja mano šuo - Baba. Svarbu, kad paveikslas atitiktų jos iškeltus standartus ir jai patiktų. Ji nuolat prižiūri kūrybos procesą ir pasako, kada jau laikas daryti pertrauką, kada reikia kažką pakeisti paveiksle ir visaip kitaip rūpinasi kūrybos procesu.