Dangaus erdvės

Technika: Akvarelė, popierius, 1995
Dydis: 15,5x23,5 cm
105,00 €
Su mokesčiais
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

"Kaip pamatyti pasaulį žvelgiant kitaip? Kaip išplėsti savojo pasaulio matymą bent dešimtąja dalimi? Mokslininkai tikina, kad žmogus įprastame gyvenime naudoja tik 3–5 procentus savo galimybių resursų – mato tik 3-5 procentus pasaulio, nes kita dalis yra jam nematoma, nepriimama, nežinoma ir neaktuali", – teigia menininkas M.Abramavičius ir siūlo  išplėsti savo pasaulio matymą, siūlo pažiūrėti jo akimis į pasaulį, prisiliesti prie nujaučiamo, įkūnyto per spalvas.

Marius Abramavičius-Neboisia gimė Vilniuje, augo Vilniuje ir dažnai gyvena Vilniuje, bet dar dažniau jis keliauja po tolimas ir artimas šalis. Marius yra surengęs per 60 individualių parodų įvairiose pasaulio vietose. Menininkas mėgsta statyti akmenų vertikales-bokštus, pagavęs vėją su aitvarais kelia į dangų didžiulius paveikslus-vėliavas.

Šiandien tapytoją, fotomenininką, keliautoją, rašytoją, poetą ir aitvarų meistrą Marių Abramavičių-Neboisia galima sutikti Užupyje ir Tibete, Azerbaidžane ir Graikijoje. Jį galima sutikti sielos kelionėse. 

 „Siela mato plačiai, mato daug daugiau nei žmogus įpratęs matyti savo kasdienybėje, kurioje mums užtenka ir tų 5 procentų matomumo, – sako M.Abramavičius_Neboisia. – Kosminių sielos erdvių pajautimas mane lydi ne tik naktimis žvelgiant į žvaigždėtą dangų, bet ir kasdienybės laike žvelgiant į gyvenimo erdvę. Ši erdvė praplečia gyvenimo kontekstą. Žiūrėkite ir įsileiskite į save, arba nerkite į paveikslo gilumą ir patirkite“,- siūlo autorius.

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija