Neringa. Karvaičiai. Vienišas medis

Dmitrij Zuj
Technika: Akvarelė
Dydis: 40x64 cm
141,00 €
Su mokesčiais
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Autorius

Nors Dmitrij Zuj tapo akvarele, jo kūryboje didelis vaidmuo tenka piešiniui. Nesvarbu, ar tai būtų miesto stogai, ar žydinčių laukų toliai, vilnijančios kopos, dailininkas ne tik meistriškai sudėlioja kompoziciją, bet ir išpiešia kiekvieną lapelį ar stogo čerpę. Šie kūriniai ypač žavi savo detalumu - kuo ilgiau žiūri, tuo daugiau pamatai. Dailininkas labai mėgsta vaizduoti miestus, taip pat ir gimtąjį Vilnių, tačiau visada ieško naujų, dar nepabodusių kampų, o jo žvilgsnis visada romantiškas ir ieškantis tik grožio.

Apie save dailininkas pasakoja: "Gimiau ir užaugau Vilniuje, dailininko šeimoje. Nors menas ir kūryba supa mane nuo vaikystės, pats to kelio nesirinkau. Ilgą laiką dirbau reklamos srityje – rūpinausi vizualiniu miestų apipavidalinimu, kūriau prekių ženklus, domėjausi interjero ir landšafto dizainu. Tačiau tapyba visuomet lydėjo kaip pomėgis. 

Pirmoji technika, kurią išbandžiau – pastelė. Vėliau dėmesį patraukė akvarelė ir ji liko pagrindine technika, kurią naudoju. Nuolat domiuosi šios technikos panaudojimo naujovėmis, toliau savarankiškai mokausi iš savo draugų, užsienio akvarelės meistrų. 

Daug keliauju po Lietuvą ir užsienį. Žaviuosi matytų miestų ir vietovių vaizdais, o patirti įspūdžiai nugula ant popieriaus lapų.

Didžiuojuosi, kad mano darbų yra įsigiję privatūs kolekcininkai iš Italijos, Prancūzijos, Portugalijos, Vokietijos, Rusijos, Lenkijos ir kt.

Džiaugsiuosi, jeigu mano kūrinys ras vietą Jūsų namų interjere."