Pakeliui

Technika: Akrilas - drobė
Dydis: 90x110 cm
1 068,00 €

Mokėkite iš karto, arba 4 įmokas po 267,00 €

Su mokesčiais
Paruoštas kabinti ant sienos
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Aprašymas

Kiek išbarstyta žodžių nereikšmingų.
Kiek frazių daug bereikšmių ištartų.

Na,o gyvenimas tik juokiasi ir naiviai šypsos,
nuo to,ką surenki,bet nenaudoji iš tiesų.

Pasverkime kiekvieną savo mintį.
Kiekvieną žodį subrandinkime kartu.

Kad tai,ką jaučiame,kuo širdį pamaitinam,prasmingai skristų arti debesų.

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Kūrinys interjere
Mastelis:

1cm = 14,5cm

Pakeisti paveikslo dydį
Pakeisti kambarį
Įkelti savo kambarį
Pagalba

Esu menininkė iš Kauno. Violeta Jarašiūnienė-ViJa Art. 1997m.baigiau Kauno Taikomosios dailės mokyklą, dailiosios keramikos specialybę ir likau gyventi Kaune. Meilė kūrybai mane lydėjo visą gyvenimą, tačiau ilgai užtrukau, kol įsidrąsinau ir tapyba iš laisvalaikio hobio virto pagrindiniu užsiėmimu.

Pradėdama tapyti, aš niekada nežinau, nei kokios bus paveikslo spalvos, nei koks turėtų būti finalas. Mano kūrybai būtina muzika, ji padeda skleistis spalvoms ir akordai padiktuoja teptuko ir ant drobės gulančių dažų skambesį. Spalvos tarpusavyje susilieja, kaip ir mūsų gyvenimai, mūsų jausmai. Norisi jausti harmoniją, švelnumą ir pilnatvę. Man patinka paliesti iki mažiausio plotelio visą drobės paviršių.

Nejučiomis atsiveria vaizdai, kurių paaiškinti ir nusakyti žodžiais neįmanoma. Tai tarsi sapno ar svajonės dvelksmas. Lyg pasaka, mistika. Kaip gera, kada į paveikslą galima žiūrėti  dviese ir pamatyti skirtingus dalykus. Tai tarsi užkoduota paslaptis. Užbaigus darbą, jam sukuriu ir istoriją, pasaką ar eilėraštį. Man patinka jiems kuždėti gražius žodžius, bandau juos įrašyti tarsi į plokštelę, kad sušildytų naujus namus. Vienas paveikslas - tai viena knyga, kurią norisi skaityti daug kartų. Nes tada gali atrasti vis naujus potyrius.

Dažnai stebėdami kitų darbus ieškome kažko neatrasto, ypatingo ir svarbaus. Ieškome to, ko dar nematėme ir nežinome. Bandome atskleisti kitų mintis ir paslaptis. Kas yra užkoduota drobėje? Ką slepia dažų šydas ir kokią žinutę mums nori perteikti kūrėjas? Pamėginkite savo vidiniu žvilgsniu prasiskverbti į mano tapybos darbus taip tarsi ten būtų jūsų gyvenimas ar jūsų sapnai. Atraskite kiekvienoje detalėje savo džiaugsmus ir skausmus. Įsijauskite lyg būtumėte pasakos herojai, keliaujantys po paveikslų gelmes. Aš pažadu, kad jūs atrasite atsakymus į savo klausimus. Įsiklausykite į savo širdies plakimą,kai bandote praverti duris tos pilies, kuri slepiasi rūke. Kas už tų durų? Gal liūdna praeitis? Padėkokite jai, atsisveikinkite, paleiskite ir uždarykite tas duris, o raktą nugramzdinkite į jūros gelmę ir pažvelkite į viską taip lyg jums priklausytų viso pasaulio vandenys. Kur jie nuneštų jus dabar? Į spalvotą ateitį, kur tiek gėlių ir sultingų meilės vaisių. Lengvai palieskite angelo sparną tam, kad suprastumėte - jis jus saugo. Jūs esate nuostabiame momente, kuris vadinasi stebuklas. Tai pažintis su savimi.

Pirmųjų mano darbų paroda įvyko 2008 m. mano gimtinėje - Raseinių raj. Betygalos miestelio bendruomenės namuose, vėliau ir Betygalos muziejuje.  Vėliau surengiau autorines parodas Kaune (2021 m. ), Vilniuje(2022 m.), Raseiniuose, Lukšiuose - Zanavykų muziejuje (2023 m.).