Metamorfozės. Karvė

Technika: Mišri technika - popierius
Dydis: 29,5x36 cm
51,00 €
Su mokesčiais
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Šilkografijos darbų kolekcijose kuriamais darbais autorė siekia pažadinti žiūrovo vaizduotę, paskatinti kitaip, arba tiesiog savaip, pažvelgti į gyvenimiškas, bet tuo pačiu ir filosofines prasmes. Kuriama vizualinė pasaka – tai alternatyvi realybė šiandieninei tikrovei. Ji šiek tiek kitokio formato, matmenų ir parametrų. Nuo kažko visiškai žemiško, kasdieniško ir, gal nuvalkioto, iki nematyto, negirdėto, neįsivaizduojamo. 

Kūrybiniame procese Vaiva ieško naujų, kitokių plastinės išraiškos būdų ir ivairesnių priemonių kompozicijos formavimui, kuriomis siekia išreikšti paslaptingo, logikai nepaklūstančio, grožio principų nepaisančio ar net gi juos neigiančio pasaulio suvokimą. Savo grafikai suteikia naujas laiko ir erdvės charakteristikas, išryškina joje tai, kas artima pasąmonei, pseudo tikrovei, iškreiptai vaizduotei ir nežinomybei. Interpretuodama postmoderniąją pasaulėžiūrą, gilindamasi į šios krypties paradigmą daro savas išvadas ir jas pritaiko ieškojimams bei darbų kūrimui, komponavimui. 

Vaiva Kovieraitė-Trumpė (1985) yra aktyvi grafikos kūrėja, nuolat dalyvaujanti įvairiose grupinėse parodose ir meniniuose projektuose Lietuvoje bei užsienyje, taip pat šalyje rengianti personalinius pasirodymus. 

Nuo 2012 m. priklauso grafikos kūrėjų asociacijai „Graphic i Vast“ Švedijoje, o nuo 2014 m. yra Lietuvos dailininkų sąjungos narė. 

Studijos:
2011-2013 Dailė (grafika) magistro studijos Šiaulių universitete (Lietuva);
2004-2008 Dailė (grafika) bakalauro studijos Šiaulių universitete (Lietuva);
2007 vasaris-liepa – Dailė (grafika) Erasmus/Socrates studijos Wyzsza Szkola Humanistyczno-Ekonomiczna Lodzėje (Lenkija).

Kolkas yra surengusi per 15 personalinių parodų bei dalyvavusi daugiau nei 50-yje grupinių parodų Lietuvoje, JAV, Prancūzijoje, Latvijoje, Estijoje, Švedijoje, Vokietijoje, Didžiojoje Britanijoje, Nyderlanduose, Lenkijoje.

 Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys