Nude 1

Technika: Akrilas - drobė
Dydis: 20x20 cm
350,00 €
Su mokesčiais
Paruoštas kabinti ant sienos
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Autorius

Autorės Sviatlanos Petushkovos kūryba nėra ta, kuri galėtų nepastebėta praslysti pro akis. Akį traukia ir didelės, ryškios plokštumos, ir jų drąsios kompozicijos. Tapybos stilius šiandieniniame kontekste taip pat išskirtinis, primenantis komiksus ar manga iliustracijas, kur viskas perteikiama linija ir spalvota plokštuma, o šešėlio, kuris siejamas su trimatiškumo vaizdavimu, visiškai atsisakoma. Tai paveikslams suteikia atvirumo - autorė vengia aktams įprasto paslaptingumo, ji nemėgina nieko nutylėti, priešingai - parodyti taip kaip yra.

Autorė savo kūryba siekia parodyti, kad nėra tokios žmogaus kūno vietos, kuri būtų negraži, todėl nuolat ieško provokuojančių rakursų, naujų modelių pozų ir nemėgina nieko pridengti. Atkreipkite dėmesį, kad nė viena tapoma moteris nedemonstruoja jokio kuklumo, jos visos džiaugiasi ir mėgaujasi savo kūnu.

Pati dailininkė apie savo kūrybą pasakoja: "Menas yra mano darbas, mano aistra ir gyvenimo prasmė. Mane įkvepia žmogaus grožis. Studijuodama Dailės akademijoje kasdien dirbau su aktais, studijavau anatomiją ir kompoziciją. Baigusi studijas ir toliau vysčiau šią kryptį.

Dirbu su žmogaus kūno tema. Manau, kad visi žmonės yra gražūs, nepaisant amžiaus, svorio, dydžio ir odos spalvos. Kasdien sulaukiame kritikos, stengiamės atitikti grožio standartus ir kažkieno lūkesčius, sekiname save dietomis ir plastinėmis operacijomis, tačiau tai tik apsunkina savo kūno priėmimą. Užuot ieškoję grožio, mes nuolat ieškome savyje trūkumų.

Mano misija parodyti, kad nėra trūkumų, kad tai yra primesti stereotipai. Aš noriu, kad visi žmonės matytų vienas kitame tik grožį! Tikiuosi, kad mano kūryba padės žmonėms visame pasaulyje priimti ir pamilti savo kūną."

Svetlana baigė Menų gimnaziją-kolegiją ir Baltarusijos valstybinę dailės akademiją Minske, molbertinės grafikos katedrą.

Nuo 2008 m. yra kūrybinės bendruomenės „Neon Head“ narė, nuolat dalyvauja parodose. Surengė keletą personalinių parodų, ir jau dalyvavo daugiau nei dešimtyje grupinių parodų.

2019 m. tapo Baltarusijos menininkų sąjungos nare, įkūrė Baltarusijos grafikos namus; vienintelis grafikos cechas Baltarusijoje.

Ji taip pat dirbo kuratore, organizavo parodas ir festivalius, vedė meistriškumo kursus ir visokeriopai prisidėjo prie meno transliacijos gimtinėje.

Po prieštaringai vertinamų 2020 m. Baltarusijos rinkimų Sviatlana Petushkova patyrė politines represijas ir persekiojimus, o tų pačių metų gruodį ji buvo priversta bėgti iš šalies. Ji persikėlė į Vilnių, Lietuvoje, kur gyvena ir dirba nuo tada.

 Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys