Žydėjimas Nr. 3

Technika: Mišri technika - popierius
Dydis: 30,5x22,9 cm
96,00 €
Su mokesčiais
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Autorius

Mano kūrybos žanras yra labai platus. Čia ir sunkios abstrakcijos, ir ekspresyvūs peizažai ar gėlių motyvai, ir akvarelės lengvumas gyvena po vienu stogu. Esu iš tų žmonių, kurie kuria labai impulsyviai, pagauti esamo momento nuotaikos ir emocijos. Todėl monotonija – tai ne apie mane. Vis dėlto, nors siužetas mano kūryboje gana platus, visus darbus sieja vienas ir tas pats dalykas – tai gamta bei jos elementai.


Gamta man yra didžiausias įkvėpimo šaltinis. „Veža“ jos daugiasluoksniškumas, skirtingos tekstūros, spalvų dinamika, netikėti formų ir linijų deriniai, o svarbiausia – natūrali tyla ir ramybė bet kurioje gamtos virsmo stadijoje. Čia tiek gimimas, tiek mirtis vyksta tyliai, susitaikant, be pernelyg didelio pasipriešinimo.


Taip ir aš savo kūryboje. Einu ten, kur veda įkvėpimas ir visa esybe jam atsiduodu. Be jokio išankstinio nusistatymo, be pasipriešinimo ir būtinai tyloje...


Daug įtakos man, kaip dailininkei, turėjo tapytojas Albertas Satkus, kurio skatinama išmokau nebijoti eksperimentuoti ir drąsiai maišyti skirtingas technikas tarpusavyje. Tai leido atrasti savyje ekspresyvų, gan griežtoką potėpį ir ryškų, dažnai kontrastingų spalvų koloritą.


Tapau akrilu, tušu, akvarele, piešiu aliejinėmis pastelėmis, kuriu monotipijas. Derinu įvairias technikas tarpusavyje ir taip išgaunu unikalius atvaizdus, formas.


Mano darbai buvo eksponuojami JAV bei Jungtinės Karalystės galerijose.


Autorinių darbų į privačias kolekcijas yra įsigiję asmenys tiek Lietuvoje, tiek užsienyje (Rusija, JAV, Jungtinė Karalystė).