Burės

Technika: Aliejus - drobė
Dydis: 70x70 cm
465,00 €

Mokėkite iš karto, arba 4 įmokas po 116,25 €

Su mokesčiais
Paruoštas kabinti ant sienos
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Kūrinys interjere
Mastelis:

1cm = 14,5cm

Pakeisti paveikslo dydį
Pakeisti kambarį
Įkelti savo kambarį
Pagalba
Autorius

Autorė gyvena ir kuria Kaune. Mokėsi St. Žuko dailės technikume, vėliau Vilniaus dailės akademijoje. Jau 20 metų trunka menininkės  kūrybinė veikla:  nuo 2002 metų dalyvauja parodose, yra surengusi 12 personalinių parodų. Per tuos metus dirbo dailės terapeute, iliustravo knygutes vaikams.

Tapytoja kuria abstrakčius darbus naudodama aliejinės tapybos techniką, improvizuoja  subtiliais koloristiniais deriniais. Vienas iš įkvėpimo ir idėjų šaltinių yra gamta: metų laikai, gamtos peizažo fragmentas ar augalo motyvas, kuris  dažname darbe yra išplėtojamas į gerokai abstraktesnį vaizdinį, emocija, nuotaika nuspalvintą arba inspiruotą tapybos darbo „siužetą“. Darbai tarsi skyla į dvi grupes: augalo, peizažo, burės kontūrą išsaugančios improvizacijos, kurios susieja realųjį ir abstraktųjį segmentus, kasdienybės  fragmentus su  be galo individualaus, kerinčio pasaulio, kosmoso abstrahuota samprata, abstrahuota peizažo ar žmogaus figūra, kurie tampa  ženklais simboliais. Žiūrovas yra kviečiamas sustoti, kasdienybės detalėje  pamatyti universalųjį amžinybės, laiko, pasikartojamumo momentą. 

Kiti darbai orientuoti į vidinio pasaulio harmonijos liudijimą, nuotaikų kaitą, dialogo su aplinka vaizdinius. Labai dažnai šie abstraktūs darbai yra inspiruoti gamtos detalės, motyvo, tačiau minimalizuojami  ir stilizuojami šie motyvai perauga į visuotinesnį, universalesnį aplinkos suvokimo vaizdinį. Tai paliudija ir darbų pavadinimai, kurie yra minimalistiniai, subjektyvūs, liudijantys  tik tapybos darbo inspiracijos šaltinį: „Pienės“, „Vasaros lietus“, „Ruduo“, kada svarbiausiuoju darbo kompozicijos elementu tampa spalvinė niuansacija ir improvizacija, augalo fragmentas, iš kurių išauga mistinis, simbolinis peizažas, tampantis dvasinio pasaulio žemėlapiu, itin subtiliu ir jautriu, adresuotu  išlavintam abstrakčiosios tapybos vertintojui.

Lietuviškosios abstrakčios tapybos kontekste  Laimos Jonynaitės-Giedraitienės darbai išsiskiria ne ekspresija, ne sodriais ir ekspresyviais potėpiais, ryškia koloristika, o tylia subtilia ir stilizuota abstrakčia tapybos kalba, subtiliu, prislopintu pastelinių spalvų pasauliu. Visa  tai yra tapytojos individualioji stilistika, liudijanti moteriškosios savasties sampratą ir raišką. Paveikslų yra įsigiję privatūs kolekcininkai Lietuvoje ir užsienyje.