Miestas naktį

Technika: Aliejus - drobė
Dydis: 80x70 cm
1 419,00 €

Mokėkite iš karto, arba 4 įmokas po 354,75 €

Su mokesčiais
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Aprašymas

Paveikslas priskirtas rinktinių kūrinių kolekcijai "Meno kolekcionieriams"

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Kūrinys interjere
Mastelis:

1cm = 14,5cm

Pakeisti paveikslo dydį
Pakeisti kambarį
Įkelti savo kambarį
Pagalba

Leonardas Černiauskas - išskirtinį tapybos stilių turintis dailininkas.

Žvelgiant į Leonardo Černiausko darbus apima dvejopi jausmai - iš vienos pusės, vaizdas gerai pažįstamas, labai savas, bet kartu jis atrodo keistas, stebinantis, jaukiantis nusistovėjusias mintis. Iš vienos pusės, matai lietuvišką kaimo peizažą, tokį įprastą ir lyg pabodusį, bet išsiilgtą po ilgos kelionės, o iš kitos - drobėje ekspresyvūs potėpiai ir viena ryški spalvinė dėmė šalia kitos dar ryškesnės.

Kuo jau kuo, o nuobodumu Leonardo Černiausko neapkaltinsi. Nieko keisto, kad autoriui labiausiai patinka ruduo, kai liepsnojantys medžių lapai kontrastuota su dangaus žydryne, bet jam ir lieuviška žiema toli gražu ne pilka ir ne murzina - sniegą nudažo įvairiausi atspindžiai, o debesis skrodžia saulės spinduliai. Potėpiai gula drąsiai, energingai, kryptingai, kontrastingi spalvų deriniai trykšta gyvybe, temperamentu ir mūsų ramūs lietuviški peizažai atrodo įspūdingai kaip egzotiški pietų kraštai.

Leonardo Černiausko tapybos darbai puikuojasi privačiose kolekcijose Lietuvoje, Europoje, JAV. Žemaitijos nacionaliniame parke, buvusiame grafo Suazelio vandens malūne, įkūrė — savo "Meno galeriją…- kūrybines dirbtuves", kur šiuo metu gyvena ir dirba.

Dailininkas yra surengęs apie 85 personalines tapybos darbų parodas.
Priklauso Žemaitijos dailininkų sąjungai ir yra Plungės profesionalių dailininkų grupės "3+" vadovas.