Laukimas

Technika: Akrilas - drobė
Dydis: 100x50 cm
375,00 €
Su mokesčiais
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Kūrinys interjere
Mastelis:

1cm = 14,5cm

Pakeisti paveikslo dydį
Pakeisti kambarį
Įkelti savo kambarį
Pagalba
Autorius

Kūryba ir įkvėpimas teka mano venomis. Neįsivaizduoju gyvenimo be malonumo, kurį suteikia spalvos, potepiai, tekstūros, eksperimentavimas bei įvairių technikų, medijų ir priemonių apjungimas. Tvirtai tikiu, kad menas gyvenimą gali paversti spalvingesniu, ryškesniu, pozityvesniu ir prasmingesniu.

Po studijų Vilniaus dailės akademijoje nemažai metų dirbau grafikos dizainere, bet mano širdis visuomet ilgėjosi absoliučios meninės išraiškos laisvės. Nuo 2017 m. dirbu tapybos mokytoja savo įsteigtoje suaugusiųjų tapybos studijoje. Šis svajonių darbas man suteikia ne tik daug smagių akimirkų, bet ir skatina gilintis bei tobulėti. Su malonumu padedu kitiems pažadinti kūrybinę ugnį, peržengti negatyvius įsitikinimus bei baimę išreikšti save drobėje.

Esu intuityvi kūrėja, pradėdama darbą neįsivaizduoju galutinio rezultato. Man tai gilaus vidinio įsiklausymo laikas. Tarsi šokis su pasąmone, bandymas perteikti dinamiško, paradoksalaus, transcendentinio gyvenimo fenomeną be žodžių. Abstrakti tapyba man tarsi įspūdingo spektaklio su scenografija kūrimas. Su įtampos bei ramybės zonomis, prožektorių šviesomis ir šešėliais, vienu ar keliais pagrindiniais herojais bei nuosekliai kuriama istorija. Šio abstraktaus spektaklio dalyviai - spalvos ir formos gali kurti santykius arba būti vieniši ir pasiklydę. Jie gali šaukti arba kalbėti labai jautriai ir tyliai. Spalvos gali šokti bei dainuoti, arba būti neutraliu pagrindu formoms...

Abstrakčią, spontanišką saviraišką labai mėgstu derinti ir su siužetine, realistine bei ornamentine tapyba bei grafikos elementais. Išreiškus save ekspresyviai, ateina lėtos tapybos laikas, kuris nutinka ne taip dažnai, todėl šiuos savo darbus ypač vertinu ir myliu.  Labai patinka, kai darbuose pavyksta išreikšti gyvenimo neapibrėžtumą, paradoksalumą, nuolatinį kitimą. Siekiu, kad žiūrėdamas į mano darbus žiūrovas pakliūtų į šiek tiek kitokį, mistinį mataforų ir simbolių pasaulį.