Vasaros gausa

Technika: Aliejus - drobė
Dydis: 80x100 cm
Rekomenduoja laimingi klientai

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Kūrinys interjere
Mastelis:

1cm = 14,5cm

Pakeisti paveikslo dydį
Pakeisti kambarį
Įkelti savo kambarį
Pagalba

Tapytoja Daina Maslauskaitė Light (gim. 1979 m.) savarankišką kūrybinį kelią pradėjo prieš du dešimtmečius, vėliau baigė bakalauro ir magistro studijas VDA. Magistro darbe tyrinėjo visumines (arba holistines) menininko patirtis perteikiančią subjektyvią raišką tapyboje, jame suformulavo ir teoriškai pagrindė savo kūrybos sampratą.


Dailininkės kūryba išsiskiria tuo, kad kalba apie žmogaus vidinės realybės architektūrą, kur kelias į savastį, iš jos vykstantis dialogas su pasauliu, vidinis kung-fu yra vienos svarbiausių kūrybos temų.

Tapybinė forma gimsta savęs išgryninimo procese per meditaciją bei kitokią autogeninę praktiką, "statant" jautrius, harmoningus, kartais sudėtingus ryšius su didesne visuma - Pasauliu, Visata, Kūrėju, leidžiant vykti vidinei transformacijai. Ieškodama tapybinės formos kūrėja siekia pajaust, pamatyt, išgyvent pokyčius išorėje ir savyje, kaip neatsiejamame vienyje. Spalva ir kompozicija, atsiranda intuityviai, kaip ir pati paveikslo vizija bei idėja gimsta iš po regimąja tikrove glūdinčio intuityvaus giliaprasmio prado paieškos, kuri neretai koreliuoja su ekspresyviais spontaniško impulso proveržiais.

Idėjiškai Dainos kūryba artima 19-20 a. sandūros ezoterizmo idėjomis persmelktam simbolizmui: K. Stabrausko, M. K. Čiurlionio tapybai. Būdingi daugiasluoksniai simboliai, intuityvi spalvinė išraiška, muzikalumo padiktuoti kompoziciniai sprendimai, filosofinis požiūris į gyvenimo trapumą ir kaip tik tame trapume atsiveriančią jo prasmę. Dvasinio nušvitimo metu sukurtos spontaniškos impresijos - savotiška autorės tapybinė išpažintis apie vidinio pasaulio slėpinius, o kartu ir jos dvasinės raidos, mistinio savęs ir pasaulio pažinimo dienoraštis.

Menininkė yra surengusi per penkiolia personalinių parodų, dalyvavusi grupinėse parodose, tarpdisciplininio meno projektuose, rengusi performansus, eksponavusi instaliacijas, demonstravusi eksperimentinius filmus Lietuvoje ir už jos ribų.