Rytas

Technika: Akrilas, drobė, 2020
Dydis: 120x100 cm
3 255,00 €

Mokėkite iš karto, arba 4 įmokas po 813,75 €

Su mokesčiais
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Kūrinys interjere
Mastelis:

1cm = 14,5cm

Pakeisti paveikslo dydį
Pakeisti kambarį
Įkelti savo kambarį
Pagalba
Autorius

Autoriaus tapyba lengvai atpažįstama iš jo parašu tapusių ekspresyvių, pabėgusių potėpių ir ryškių spalvų, kuriomis konstruojamos formos ir figūros. Nors negalėtume įvardinti vienos temos, jungiančios visus dailininko kūrinius, iškart pastebime, kad labiausiai jį domina žmogaus kūnas, bet ne kaip akademinė studija, o kaip žmogaus vidinio, dvasinio pasaulio išraiška, kaip instrumentas įvairiose žmogaus veiklose. 

Dailininkas mėgsta vaizduoti boksininkus, šokėjus, muzikantus, pasinėrusius į savo stichiją, atsidavusius veiksmui. Temos kaip ir skirtingos, bet šias profesijas sieja vienas svarbus aspektas - visi, kad pasiektų aukštumas, turi daug ir sunkiai dirbti. Ir daugiausiai to darbo ten, kur rezultatas atrodo toks lengvas. Panašiai kaip ir tapyboje. Dailininką tas ir žavi. 

"Kad ir kurį iš jų tapyčiau, stengiuosi atskleisti to žmogaus charakterį – per judesį, spalvą, galų gale pačią temą. Boksininkas gali kovoti, būti įsitempęs arba pagautas poilsio akimirką. Tapydamas muzikantą Johną Coltrane‘ą galvojau, kaip spalviškai išreikšti jo gabalą „Brazilija“. Girdi, bet kaip perteikti drobėje? Mėlyna, raudona? Kas labiau braziliška?" - pasakoja dailininkas.

Nuostabiausia tai, kad žiūrėdami į Virginijaus Viningo paveikslus iš tiesų jaučiame judesio energiją, girdime siautulingą džiazo skambesį, pajuntame akimirkos nuotaiką.

Virginijus Viningas gimė 1960 m. Pasvalyje. 1987 m. baigė P. Vilešio vidurinę mokyklą.

1990m. baigė Vilniaus Dailės Akademiją.
1987 -90m. tapybą ir kompoziciją studijavo pas prof. A.Savicką, taip pat profesorius buvo ir diplominio darbo vadovas.
Nuo 1990 m. V. Viningas dėsto tapybą, kompoziciją, akvarelę.
Menininkas yra surengęs virš 30 personalinių parodų Lietuvoje, Vokietijoje, Amerikoje, Suomijoje. Taip pat dalyvo 20-tyje grupinių parodų Estijoje, Latvijoje. Švedijoje, Vokietijoje, Kinijoje, Rusijoje, ir kt. Tapybos darbų yra isigije Lewben Art Fundation, MO muziejus, privatūs kolekcininkai Lietuvoje, Japonijoje, Amerikoje, Vokietijoje ir kt.
2018 m. buvo apdovanotas LDS aukso ženkleliu už 'Ekspresyvų potepių ir spalvų džiazą drobėje, bei ilgametį darbą LDS taryboje' .
 Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija

Patenka tarp TOP 15 platformoje esančių autorių

Patenka tarp TOP 15 platformoje esančių autorių