Atėjom beždžionių pažiūrėt

Technika: Aliejus - drobė
Dydis: 100x120 cm
1 347,00 €

Mokėkite iš karto, arba 4 įmokas po 336,75 €

Su mokesčiais
Paruoštas kabinti ant sienos
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Autorius

Tomo Stanaičio kūryba nuolat kinta, tačiau pastaruoju metu daug laiko praleidžiant gamtoje, stebint jos ritmus, gamtos motyvai persikėlė ir į drobes. Lengvai atpažįstamuose lietuviškuose gamtovaizdžiuose dominuoja natūrali, žemiška paletė, kurią retkarčiais paįvairina itin ryškūs žali ar žydri plotai. Dailininko pasirinkti motyvai sakytum niekuo neypatingi, tai nėra garsios, žinomos vietos, tačiau jie charakteringai atspindi švelniai vilnijantį, ramų, santūrų mūsų peizažą. Dailininkas jį skaido į spalvines, šviesos ir šešėlių dėmes ir lengvais, nenugludintais potėpiais surenka į intuityviai atpažįstamą, mumyse pačiuose įsišaknijusį archetipą.

Tomas Stanaitis gimė 1985 m. gegužės 27d., Kaune

Mokėsi Kauno Vaižganto vidurinėje mokykloje, (dabar KTU Vaižganto progimnazija) kurioje baigė sustiprintos dailės klasę.

2014 - 2018 m. studijavo Vilniaus dailės akademijoje Kauno fakultete, tapybos studijas. Studijų metais dalyvavo grupinėse parodose, tokiuose kaip „Žiūrėti, matyti, regėti“ 2017 m. Nacionalinis Kauno Dramos Teatras, „Jauna Kauno ir Rygos tapyba" 2018 m., Kauno paveikslų galerija, o tai pat projektose, pleneruose, Nidos praktikose. Po studijų 2018 m. Nusprendė tęsti savarankišką tapytojo kelią Kaune, tuo pat metu įstojo ir mokėsi  2018 - 2019 m. KITM multimedijos paslaugų teikėjo specialybę. 2019 m. Tarptautiniame A. Švėgždos piešinių konkurse pateko į finalą.  Tais pačiais metais surengė  pirmąją personalinę tapybos parodą „Atspindys" (Kaunas). Po to, 2020 m. sekė antroji personalinė tapybos paroda „Miesto buvimas" (Kaunas), kuri vėliau išaugo į kūrybinių darbų ir parodų ciklą, pristatytą 2021 m. - Kauno miesto muziejuje, Tautinės muzikos skyriuje, tai pat Kauno kultūros centre. 

Nuo 2020 m. Tomas Stanaitis Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys. Šiuo metu aktyviai kuria, įsitraukia į grupinius projektus bei rengia personalines parodas. Dirba tapybos, akvarelės, piešimo srityse.

 Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys