Siesta

Technika: Ofortas - akvatinta
Dydis: 30,5x39,5 cm
177,00 €
Su mokesčiais
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Autorius

Jūratė Sližytė (Slyžė)

Gimiau 1967m. Kaune, mokiausi Kauno J. Naujalio meno mokykloje (dabar menų gimnazija), studijavau meno pedagogiką bei pramoninę grafiką.

1990 metais laimėjau "Artists Unlimited" stipendiją Bielefeld'e (VFR), ten ir įvyko pirmoji paroda Vokietijos Federalinėje Respublikoje.

Nuo 2006m. esu Vokietijos dailininkų sąjungos narė.

Dalyvavau per 40 grupinių parodų, esu surengusi 8 personalines parodas.

Dirbu įvairiomis grafikos technikomis, lieju akvareles, tapau akrilu, kuriu įvairius objektus, taip pat ir iš perdirbtų medžiagų. Kiekvienas menininkas kurdamas savo kūrinius turi savo filosofiją. Turiu ją ir aš:

Kūryba - tai pastovus pasaulio stebėjimas, sukauptų pojūčių transformavimas per savo asmeninę prizmę į konkrečią medžiagą. Darbo proceso metu mintis, vizija tampa konkrečiu objektu ar kūriniu, kuri tampa ryšiu tarp kūrėjo ir žiūrovo.

Kurti meną - tai reiškia, visą gyvenimą uoliai mokytis, tobulėti, ieškoti naujų išraiškos formų,  bandant pasiekti savąją "Tiesą" bei niekados nesustoti vietoje. Ta "Tiesa" yra dažniausiai labai paprasta, bet kelias į ją - ilgas ir dažnai vingiuotas.

Svarbesnės parodos: 

2003m. - paroda "Frische Fischer", galerija "Kunstpalast", Glückstadt, Vokietija; 

2004m. - paroda "Die Linie" Linz galerija, Austrija; 

2005m. - "20 Jahre Artists Unlimited", Hochbunker Bielefeld, Vokietija; 

2005m., 2006m., 2007m. "Weinhart" "Artists Unlimited" galerija, Bielefeld, Vokietija; 

2006m. paroda "Die Neue" dailininkų sąjungos galerija, Bielefeld, Vokietija; 

2005m. - paroda "P.S" "Artists Unlimited" galerija, Bielefeld, Vokietija; 

2011m. "Balto kūrinio paroda" (laimėta ll vieta) galerija "Balta", Kaunas, Lietuva; 

2005m. - Personalinės parodos Vilniaus "Aido" galerijoje ir Klaipėdos dailininkų sąjungos galerijoje; 

Nuo 2011m. vykdo projektą "Jūratė ir jos draugai", kurio tikslas - propaguoti lietuvių menininkų kūrybą Vokietijoje. Parodos vyksta Hobeck pilies galerijoje, Leitzkau vietovėje.

2012m. - Tarptautinė bienalė "Šviesos eksperimentai" Hobeck pilies galerija, Leitzkau, Vokietija.

2021m. - Personalinė retrospektyvinė paroda "Laiko tėkmė" Zerbst miesto muziejuje, Vokietija;

2023m. - Tarptautinis meno forumas "Kunst Mitte", atstovaujant "Himmelreich" galeriją (Magdeburg), Vokietija.