Pirmasis sniegas

Technika: Akrilas - drobė
Dydis: 50x40 cm
Paruoštas kabinti ant sienos
Rekomenduoja laimingi klientai

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Autorius

Pirmą kartą pamačius Gintaro Gesevičiaus darbus visiems į galvą ateina ta pati mintis -  "Kaip Čiurlionis!". Autorių iš tiesų įkvepia ir garsiojo dailininko kūriniai, ir mintys. Pats dailininkas sako, kad Čiurlionio žodžiai „Privalau surasti savyje šviesos, kad tai išvydę kiti, stovintys tamsoje, surastų ją savyje ir eitų Dievo nurodytu keliu“ yra jo gyvenimo sentencija ir šios vidinės šviesos, vidinės laimės paieškos yra pagrindinė jo darbų tema. 

Gintaras Gesevičius pasakoja nevaizduojantis to, ką mato, veikiau, ką sapnuojantis. Jo drobėse atsiveria fantastiniai peizažai, kuriuose neretai pastebėsite čiurlioniškas piramides ir neatpažįstamus šviesulius, tik čia priešingai nei Čiurlionio darbuose, viskas ryšku, ekspresyvu, daugiau dekoro elementų. G. Gesevičiaus darbai nepaprastai optimistiniai, šviesa, apie kurią jis kalba, atsispindi ir jo paletėje, ir dažnai matoma spindulių pluoštais pačioje kompozicijoje.

1952m. gimė Kaune.

1970m. baigė Kauno dailės mokyklą.

1970-76m.studijavo Vilniaus dailės institute ir įgijo grafiko specialybę.
Nuo 1976m.dalyvauja profesionalios dailės parodose.
Nuo 1980m.-Lietuvos dalininkų sąjungos narys.
1992-93m. LDS grafikos sekcijos pirmininkas.
2005m.suteiktas meno kūrėjo statusas.
Nuo 2020m.LDS Tarybos narys.
Dalyvavo keliasdešimtyje grafikos, plakatų ir tapybos tarptautinėse parodose (Lietuvoje, Belgijoje, Vengrijoje,Švedijoje,Suomijoje, JAV, Rusijoje, Estijoje, Prancūzijoje, Japonijoje ir t.t.), kuriose jo kūryba buvo įvertinta diplomais ir premijomis (GRAND PRIX Baltijos plakato parodoje1992m).
Yra surengęs daugybę (virš šimto) personalinių parodų Lietuvoje (LDS galerijose "Pamėnkalnio","Arkos", Panevėžio"XX", Kaune "Meno parkas", Šiauliuose, Klaipėdos "Baroti", Vilniaus Rotušėje, Druskininkų "Sofa"ir t.t. ir t.t.) tiek užsienyje (Danijoje, Meksikoje, JAV, Latvijoje, Rusijoje...).
Dalyvavo ir rengė projektus ("Tebūnie!"-Vilniaus centrinis paštas, Tapyba+Muzika+Žodis Utenoje,
"Akcija -Labanoras" Lietuvos etnokosmologijos muziejuje, "Evoliucija" - Švenčionių Nalšios muziejus t.t.).
Kūrinių yra įsigiję: Lietuvos nacionalinis dailės muziejus, LTB, Vilniaus bankas, Domus Optima, Utenos trikotažas, Kodak, VMI, Finansų ministerija, Art collectors galery ir daugiau... Taip pat privatūs kolekcininkai iš Lietuvos, Olandijos, Prancūzijos, JAE, Meksikos, J.A.V., Danijos, Rusijos ir kitų šalių.
 Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija