Didelių įvykių liudininko vėdinimas

Technika: Aliejus - drobė
Dydis: 95x67 cm
915,00 €

Mokėkite iš karto, arba 4 įmokas po 228,75 €

Su mokesčiais
Paruoštas kabinti ant sienos
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Kūrinys interjere
Mastelis:

1cm = 14,5cm

Pakeisti paveikslo dydį
Pakeisti kambarį
Įkelti savo kambarį
Pagalba
Autorius

Gimė 1962 11 04 Kaune.

1980m.baigė J.Naujalio meno mokyklą (muzikos skyrių).

1984m. baigė tuometinės Konservatorijos Klaipėdos fakultetus (renginių režisūrą).

1992m.baigė Vilniaus dailės akademiją(tapyba).

1995m. priimtas į Lietuvos dailininkų sąjungą.

Dalyvavo įvairiose parodose,pleneruose Lietuvoje ir užsienyje.Surengė per 18 persnalinių parodų.

Gyvena ir kuria Vilniuje. Dirba molbertinės ir sieninės tapybos srityse. Dėsto piešimą, tapybą ir kompoziciją Ncionalinėje M. K. Čiurlionio menų mokykloje Vilniuje.

"Savo tapybos darbus ir stilistiką galėčiau įvardinti kaip magiškąjį realizmą. Idėjų savo paveikslų siužetams ieškau kasdienybėje. Matytus vaizdus ar atskiras detales  transformuoju, suteikdamas jiems kitokią prasmę. Realūs vaizdai, žmonės ir įvykiai man turi būti. Per juos randu (o kartais ir nerandu) kuriamų paveikslų idėjas. Man svarbi paveikslo mintis, idėja. Svarbu siužetas. Literatūriškumo nesibaidau. Jis man padeda rasti raktą į paveikslo kompoziciją, spalvinį sprendimą, apšvietimą ir pan. Labai vertinu aliejinę tapybą. Ji turi tokį gylį, sodrumą. Ilgai nedžiūstantis paviršius leidžia padaryti subtiliausius niuansus, minkštus kontūrus, formuoti daiktų apimtį, apšvietimą, lesiruotes.

Apie mano tapybą buvo rašęs menotyrininkas Ignas Kazakevičius: "Dailininko modeliuojama simbolių sistema yra antropomorfiška. Būsenos ir emocijos išreiškiamos nuasmenintais, tačiau aiškių bruožų veidais, lengvai pridengtais potėpių vualiu. Menininko fantazijų pynės asocijuojasi su miego būsena. Kaleidoskopiškai kintant vaizdams išsitrina vizijos kontūrai. Ką tik buvusi kamerinė figūra staiga virsta florescuojančia chimera ir išnyksta tamsiai mėlynose erdvėse. Tačiau paveiksluose slypi ne tik simbolizmo siūlais sutvirtintas literatūrinis siužetas. Gera tapyba-taip pat neatsiejama V.Žirgulio pasakojimų dalis. Tapydamas daiktus ir žmones, jis kruopščiai apgalvoja, kam leisti įžengti į savo paveikslus.Regime ne tik belaikes impresijas, bet ir apčiuopiamų formų santykius.“ 

 Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija

Patenka tarp TOP 15 platformoje esančių autorių

Patenka tarp TOP 15 platformoje esančių autorių