Ružava ožkela II

Technika: Pastelė, rankų darbo popierius iš tekstilės
Dydis: 70x119 cm
735,00 €

Mokėkite iš karto, arba 4 įmokas po 183,75 €

Su mokesčiais
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Kūrinys interjere
Mastelis:

1cm = 14,5cm

Pakeisti paveikslo dydį
Pakeisti kambarį
Įkelti savo kambarį
Pagalba
Autorius

Menininkė gimė 1972 metais Kaune. Aušra Kleizaitė yra šiuolaikinio meno atstovė, dirbanti piešinio, grafikos, tekstilės, instaliaciojs ir skulptūros srityse. Baigė taikomosios grafikos studijas, vėliau studijavo tekstilės specialybėje, 2000 m. apsigynė menų magistro diplomą. Menininkė yra žinoma dėl savo išraiškingų grafikos darbų, kuriuose tyrinėja Vakarų ir Rytų estetikos bei kultūrų sankirtas. Kartais jos piešiniai virsta trimačiais objektais ir instaliacijomis.


2002–2018 metais Aušra gyveno ir dirbo tarp baroko stiliaus sostinės ir didžiausio Lietuvos miesto – Vilniaus bei paslaptingų apaugusių Indijos džiunglių. 2013 metais Aušra lankėsi Indijos valstijoje, Odishoje, kilusioje iš istorinės Kalingos karalystės, ir pamilo jos turtingą kultūrą.


Kasmetinės kelionės tarp dviejų šalių suteikė galimybę A. Kleizaitei permąstyti žmogiškąją patirtį, kultūrą, santykius. Jos darbuose aiškiai jaučiamas susidomėjimas vidine žmogaus būsena, nagrinėjami įvairūs gyvenimo aspektai, daug dėmesio skiriama socialinei žmogaus aplinkai. Dažnai darbuose žmogiška patirtis susipina su gamta, kultūra, kasdieniu gyvenimu. Menininkės kūrybinis procesas yra grindžiamas principais: idėja, šviesa, istorija, estetika ir emocija. A. Kleizaitė naudoja paprastas raiškos priemones – popierius, anglis, pastelė, tačiau lieka atvira eksperimentavimui. Jos meninė praktika – nesibaigiančios paieškos, kaip piešimo pagalba perteikti visą amplitudę idėjų ir jausmų: karas ir taika, gyvenimas ir mirtis, meilė ir neapykanta, nesėkmė ir tikėjimas.

Nuo 1998 m. A. Kleizaitė aktyviai dalyvauja Lietuvos ir tarptautinėse meno parodose, tarptautinėse menininkų rezidencijose Latvijoje, Estijoje, Vokietijoje, Airijoje, Graikijoje, Ukrainoje, Sakartvele ir Indijoje, yra surengusi ne vieną personalinę parodą. Menininkė yra pelniusi Unesco – Aschberg 2003-2004 stipendiją, o „Geriausias 2003-ųjų metų kūrinys“ parodoje jos sukurtas objektas „The Art of Being a Girl“ (liet. „Menas būti mergina“) pelnė geriausio metų kūrinio apdovanojimą. Nemažai A. Kleizaitės kūrinių yra įsigiję privatūs kolekcininkai.

" ... kiek tik save pamenu – labai myliu piešimą ... vėliau pamėgau ir siuvinėti ... "

 Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija