Tiesiog potėpiai Nr.12 (Atostogų mozaika)

Technika: Akrilas - drobė
Dydis: 60x90 cm
1 100,00 €

Mokėkite iš karto, arba 4 įmokas po 275,00 €

Su mokesčiais
Paruoštas kabinti ant sienos
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Aprašymas

Šis abstraktus paveikslas įkvėptas ryškių, drąsių ir intensyvių vasaros atostogų prisiminimų. Sudėliotas iš vaiskaus melsvo dangaus gabalėlio, smėlėto paplūdimio spalvos. Įmaišyta ir ryški, auksinė saulės šviesa, jūros bangų mėlis, rožinis šerbetas ir, žinoma, pozityvios emocijos ir gera nuotaika. Nutapytas paprastais, impulsyviais, spontaniškais 'impasto' potėpiais. Kūrinys turtingos storo dažo sluoksnio tekstūros.
Paveikslo kraštai taip pat užtapyti, tad rėminti nebūtina, bet jei pageidaujama, galima įrėminti.
Iš pagarbos ir meilės Žemei buvo panaudota:
vintažinė drobė,
restauruoti mediniai porėmiai,
vandeniu skiedžiami dažai,
vandens pagrindo lakas.

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Kūrinys interjere
Mastelis:

1cm = 14,5cm

Pakeisti paveikslo dydį
Pakeisti kambarį
Įkelti savo kambarį
Pagalba

Kartais paveikslo tapymas užtrunka net ir keletą metų, kol surandama būtent Ta Spalva ir būtent Tas Potėpis. O kartais tai impulsyvi To Momento tapyba.

Man svarbu kurti meną, tausojantį Žemę. Todėl paskutiniais metais ieškau galimybių kaip kurti paveikslus iš perdirbtų, iš dar kartą panaudotų ar vintažinių medžiagų. Taip mano darbuose vis dažniau atsiranda iš naujo panaudotų medinių porėmių, kokybiškos vintažinės drobės, restauruotų vintažinių rėmų, perdirbto ar vintažinio popieriaus. Pastaruoju metu tapau su vandeniu skiedžiamais dažais, o baigtus paveikslus padengiu vandeniu skiedžiamu ekologišku laku. Kartais užtapau seną savo paveikslą, kad jis pradėtų naują gyvenimą be papildomo porėmio ir drobės panaudojimo, taip kai kurie mano darbai "apauga" storu tekstūros sluoksniu, kurį norisi paliesti ranka. Vis dar ieškau galimybių, kaip sukurti paveikslą, kurį sudarytų vien tik perdirbtos, iš naujo panaudotos ar vintažinės medžiagos. Dėl to tenka apsilankyti antikvariatuose ar tose vietose, kuriose galima įsigyti vintažinių daiktų. Visa tai reikalauja daugiau laiko ir pastangų, bet man patinka ieškoti galimybių kaip kurti aplinką ir išteklius tausojantį meną.

Esu baigusi tapybos studijas Vilniaus dailės akademijoje. Mano darbai eksponuoti tarptautinėse kuruojamose parodose Jungtinėse Valstijose, Didžiojoje Britanijoje, Italijoje, Nyderlanduose, Portugalijoje, Izraelyje, Lietuvoje ir t.t..